Spagetti

2e kanoweekeinde in de Ardennen in herfst 2000

Benodigdheden:

Per

 

Aantal personen:

 

 

persoon ca.

 

20

 

Tomaten

1,5

Stk

30

Stk

Uien

0,25

Stk

5

Stk

Knoflook

0,501

teentje

1250,46

teentje

Bloem

1

om te bruinen

20

om te bruinen

Ketjap

125,159

gram

2503,18

gram

Rozemarijn

125,157

gram

2503,14

gram

(Vlees)bouillon

0,251

liter

5,02

liter

Ketchup

62,523

gram

10,02

gram

Citroen

1

naar smaak

20

naar smaak

Suiker

1

naar smaak

20

naar smaak

Basilicum

1

naar smaak

20

naar smaak

Dille

1

naar smaak

20

 

naar smaak

Peterselie

1

naar smaak

20

 

naar smaak

Maggi

1

naar smaak

20

naar smaak

Zout

1

naar smaak

20

naar smaak

Peper (zwart)

3,011

gram

60,22

gram

Gekookte ham

37,015

gram

740,3

gram

Emmentaler / Gruyere

62,523

gram

1250,46

gram

Spaghetti

125,003

gram

2500,06

gram

  • De benodigdheden inkopen!
  • De tomaten wassen en in kleine stukjes snijden.
  • Uien en knoflook (kleingesnipperd) in de olie fruiten.
  • Met de bloem binden.
  • De kleingesneden tomaten erbij.
  • Bouillon erbij gieten.
  • De kruiden (Marjolein en Maggi) kleingesneden toevoegen.
  • Ongeveer 20 minuten op een lage pit koken. Extra kruiden naar smaak.
  • De saus door een zeef drukken.
  • De pasta al dente koken.
  • De ham in kleine stukjes snijden.
  • De pasta met ham en kaas overbakken in een koekenpan.
  • Eet smakelijk!