Uitgangspunten zijn:
Deelnemers 35/40 personen.
6 dagen ontbijt & lunch
4 maaltijden 3 keer uit eten.
Algemene informatie voor deelnemers
Meenemen individueel na overleg met hele groep op woensdag (27 snijplanken, afwasbakken, keukenmessen en Jerrycans is wat overdreven):
Snijplank
Keuken messen
Afwasbak ( om salades snijspul in te doen)
Jerrycan als je die hebt
Filterhouder met tuit ( voor in de thermoskan)
Meenemen individueel:
Thermosfles (onbreekbaar)
Theedoek
Stoel
Bord/bestek/mok
W.C. papier (word niet groot ingekocht)
Extra voedsel voor lunch zoals: zakjes soep, zoetigheid
EHBO spullen
Zonnebrandcreme
Touw voor drooglijn kanospullen
Slaap/kampeerspullen tent e.d.
Inkooplijst vanuit nederland:
Ontbijt/ lunch zondag:
Hagelslag 10x
Bruine broden 12x Bestellen.
Margarine 15x
Pindakaas 10x
Jam 6x
Ontbijtkoek 10x
Koffiemelkpoeder 2x groot
Suiker 3x klontjes
Pakjes drinken 40x 2
Koffie 14x
Thee 4x
Boterhamzakjes 10x
Keukenrol 6x
Filterzakjes No. 4? 2x
Algemeen:
Keukendoekjes 1 pak
Vuilniszakken 1x
Zout, Peper, Kerrie, Curry, Ketjap, Vleesbouillon, Komijn, Chilimix 8x zakje.
Inkopen per maaltijd in Frankrijk
Chili Con Carne (zondag):
Bruine bonen 15 blikken
Gehakt 80gram pp/ spekjes totaal 3.5kg
Paprika 15x
Uien 20x groot
Ananas blikken 7x liter
(Chilimix is al gekocht)
Aardappelen 35 (snijden in blokjes)
Tomaten in blik 10 x liter/ evt. vers + puree
Salade naar eigen inzicht ( komkommers)
Appelmoes 9x
Tomatenkebab (maandag) Let op vlees moet ' s morgens al in de marinade!
zie lijst aangepast aan 35/40 pers.
Macaroni (dinsdag):
zie lijst spagetti aangepast + salade naar eigen inzicht
Kippenstaay + Paul's stoofpotje (donderdag)
salade naar eigen inzicht
Kippen
Paul ingredienten
Algemeen toetjes variabel