Uitgangspunten zijn:

  • Deelnemers 35/40 personen.

  • 6 dagen ontbijt & lunch

  • 4 maaltijden 3 keer uit eten.

Algemene informatie voor deelnemers

Meenemen individueel na overleg met hele groep op woensdag (27 snijplanken, afwasbakken, keukenmessen en Jerrycans is wat overdreven):

  • Snijplank

  • Keuken messen

  • Afwasbak ( om salades snijspul in te doen)

  • Jerrycan als je die hebt

  • Filterhouder met tuit ( voor in de thermoskan)

Meenemen individueel:

  • Thermosfles (onbreekbaar)

  • Theedoek

  • Stoel

  • Bord/bestek/mok

  • W.C. papier (word niet groot ingekocht)

  • Extra voedsel voor lunch zoals: zakjes soep, zoetigheid

  • EHBO spullen

  • Zonnebrandcreme

  • Touw voor drooglijn kanospullen

  • Slaap/kampeerspullen tent e.d.

Inkooplijst vanuit nederland:

Ontbijt/ lunch zondag:

  • Hagelslag 10x

  • Bruine broden 12x Bestellen.

  • Margarine 15x

  • Pindakaas 10x

  • Jam 6x

  • Ontbijtkoek 10x

  • Koffiemelkpoeder 2x groot

  • Suiker 3x klontjes

  • Pakjes drinken 40x 2

  • Koffie 14x

  • Thee 4x

  • Boterhamzakjes 10x

  • Keukenrol 6x

  • Filterzakjes No. 4? 2x

Algemeen:

  • Keukendoekjes 1 pak

  • Vuilniszakken 1x

  • Zout, Peper, Kerrie, Curry, Ketjap, Vleesbouillon, Komijn, Chilimix 8x zakje.

Inkopen per maaltijd in Frankrijk

Chili Con Carne (zondag):

  • Bruine bonen 15 blikken

  • Gehakt 80gram pp/ spekjes totaal 3.5kg

  • Paprika 15x

  • Uien 20x groot

  • Ananas blikken 7x liter

  • (Chilimix is al gekocht)

  • Aardappelen 35 (snijden in blokjes)

  • Tomaten in blik 10 x liter/ evt. vers + puree

  • Salade naar eigen inzicht ( komkommers)

  • Appelmoes 9x

Tomatenkebab (maandag) Let op vlees moet ' s morgens al in de marinade!

zie lijst aangepast aan 35/40 pers.

Macaroni (dinsdag):

zie lijst spagetti aangepast + salade naar eigen inzicht

Kippenstaay + Paul's stoofpotje (donderdag)

  • salade naar eigen inzicht

  • Kippen

  • Paul ingredienten

  • Algemeen toetjes variabel