Artikel

15 pers.

20 pers.

25 pers.

30 pers.

Eenheid

brood (wit, bruin of tarwe)

16

18

20

22

stuks

(karne)melk

12

16

20

24

liter

roggebrood

3

4

4

5

pak

koek

3

4

4

5

pak

kaas

1,5

2

2,4

2,8

kilo

vleeswaren

1,8

2,4

2,8

3,2

kilo

eieren

20

30

35

45

stuks

boter,margarine

6

8

8

8

pond

jam, pindakaas, sandwichspread

3

4

4

4

pot

thee

1

1

2

2

pak zakjes

koffie

3

4

5

6

pak

suiker

0,5

0,5

1

1

kilo

koffiemelk

1,5

2

2,5

3

liter

zout

1

1

2

2

busje

soep

6

8

10

12

liter

aardappelen

7,5

10

12,5

15

kilo

rijst

3

4

5

6

kilo

groente

3,75

5

6,25

7,5

kilo

vlees

1,5

2

2,5

3

kilo

yoghurt, vla

3

4

5

6

liter

fruit

30

40

50

60

stuks

 

 

 

 

 

 

bier

4

5

5

6

krat

wijn

8

10

13

15

fles

frisdrank, sappen

8

10

13

15

liter

hapjes

ca. 1

ca. 1,3

ca. 1,6

ca. 2

kilo

 

Hoeveelheden per dag (ontbijt, lunch, diner, avond)

Hans Platenburg