Ieder voorjaar gaat NKSV de Batavier met een flink aantal wildwatervaarders in week 18 varen in de Alpen. Dit jaar is de heenreis op zaterdag 27 april (koningsdag) en de terugreis op zaterdag 4 mei. De gebiedskeuze volgt zoals gebruikelijk pas in de week voor vertrek.

Voorwaarde voor deelname is wel het lidmaatschap van NKSV de Batavier .

Tweede voorwaarde is dat je minimaal de klassificatie "Alpen beginner" hebt verdiend. Meer informatie zie:  de algemene alpenweek informatie.

Opgeven
Voldoe je aan deze criteria en heb je zin om mee te gaan, geeft je dan op bij Marije (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en geeft hierbij aan:
 • Kan je rijden, en zo ja, hoeveel personen, personen en gezamelijk campingmateriaal (zie verderop) kan je extra meenemen. Zo nee, met wie rijdt je mee
 • Gebiedsvoorkeur
 • allergieën/ dieet
 • noodnummer van het thuisfront (hopelijk nooit nodig, maar beter safe than sorry)

 ww boven_soca_20120430_3

Deelnemers 

De volgende personen hebben zich al opgegeven:
 
  Deelnemer aanvullende informatie gebiedsvoorkeur
 1  Marije  kan rijden maar moet donderdag al terug naar NL  Kampeerweer + kampvuur + nieuw gebied (?)
 2  Saskia  Neemt Menno en Franc mee  ?
 3  Menno  Rijdt met Saskia mee   ?
 4  Franc  Rijdt met Saskia mee  ?
 5  Maarten  Kan rijden(plek voor 2)   ?
 6  Bart  Rijdt met Anke mee   ?
 7  Nienke  Rijdt vanuit Grenoble zelf  Frankrijk
 8  Hans  Rijdt zo 28 april heen, en do 2 mei terug   ?
 9  Sanne  Volgt    ?
 10  Jens
 volgt   Durance e.o.
 11  Cees F.  volgt   Kampeerweer + nieuwer gebied
 12  Erik  Onder voorbehoud   ?
 13  Gert  Onder voorbehoud   ? 
 14  Erwin  Kan rijden  ?
 15  Bram  Rijdt met Anke mee  ?
 16  Anke  Rijdt, neemt Bart en Bram mee   Mooi weer + goed water
 17  Jaivi  Onder voorbehoud   ?
18  Jacques   Rijdt zelf  ? 
19  Hein  Rijdt, neem Marjolein mee, gaan vr. terug   ?
20  Marjolein  Rijdt met Hein mee   ?
21  John  Kan rijden (plek voor 2 personen)  Nieuw gebied + zon
22      
23    
24    
25    

 

AFSPRAKEN

Vervoer:
Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen vervoer (ook dat van je eigen (club)boot!). Maak dus zelf afspraken met chauffeurs om mee te kunnen rijden. Het deelnemerslijstje hierboven geeft een overzicht van de tot nu toe gemaakte/bekende vervoer afspraken en welke chauffeurs nog plek hebben. Heb je vervoer geregeld of klopt er iets niet aan het lijstje geef dat dan door aan Marije.

Eerste avond:
Tent opzetten en samen uit eten / koken.

Vaar materiaal:
Iedereen is zelf verantwoordelijk om te zorgen dat al zijn vaarmateriaal in orde is. Reserveren van clubmateriaal (boot, peddel, zwemvest, Bumper helm) kan via materiaalmeester Bart (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Aan clubboten is beschikbaar (1 boot per type, wie het eerst reserveert mag de boot meenemen): Diesel65, Diesel75, Kendo, Burn M, Pirouette Supersport (niet voor beginners), Wavesport Kinetic, Wavesport X, Wavesport Godzilla, Outlaw (niet voor beginners)). Voor advies welke boot mee te nemen kun je je tot de coördinator of een van de ervaren wildwater vaarders wenden.

Aan veiligheidsmateriaal wordt verwacht dat iedereen een werplijn en een (minimale) EHBO-set met reddingsdeken/survivalbag bij zich heeft. Heb je een deelbare peddel of pin-kit dan is het natuurlijk fijn als je deze ook mee neemt.

Kijk voor meer informatie over vaarmateriaal ook eens naar de stukken  organisatie tochten en de algemene alpenweek informatie.

Camping materiaal:
Iedereen is zelf verantwoordelijk voor z'n kampeer materiaal. Denk naast een tent + slaapmatriaal ook aan het meenemen van een bord, bestek, beker, theedoek en stoel.

Vanuit de club wordt kookmateriaal en een centraal onderdak + tarp om onder te koken en zitten als het regent meegenomen. Dit materiaal moet over de auto's verdeeld worden: (nog te bepalen ...)

 • branders (2 stuks);
 • wokken (2 stuks);
 • Pannen (2 stuks);
 • koffiezet apparaat/ waterkoker;
 • clubtent (2 stuks):  85 cm x 18 cm x 18 cm. Gewicht: 14,9 kg; 
 • gasflessen (2 stuks); 
 • verlengsnoeren (2-3 stuks);
 • Overige kookspullen (snijplanken, bakjes etc.)
 • extra koelkast - 

Vooraf controleren kookspullen: 

Financiën:

Hiervoor wordt een pot aangelegd. Vooraf mag je daarvoor geld (150 euro) overmaken, of gedurende de week een betaalverzoek inwilligen. Verder gaan we nog wel eens uit eten of een ijsje eten. Neem daar zelf contant geld voor mee.Bram is de penningmeester.

Boodschappen vooraf:
Drinken vrijdagavond en voor ontbijt + lunch zaterdag: 

Algemene coördinatie:
Marije. Heb je vragen, lees dan eerst de informatie op deze site. Is daarmee de vraag niet beantwoord, neem dan contact op met Marije. Let op: als coordinator is zij geen organisator/ reisleider voor het oplossen van vervoersproblemen. Hiervoor is iedereen zelf verantwoordelijk.

Veelgestelde vragen

Welke graad moet ik aankunnen?

zie de algemene alpenweek informatie.

Moet ik oefenen van tevoren?

Neem ook de