De volgende basiscursus voor volwassenen komt er weer aan, vanaf dinsdag 10 september 2019, om 19.30 uur.

De Nijmeegse Kano Sport Vereniging “NKSV De Batavier” organiseert elk voor- en najaar een basiscursus voor iedereen die kennis wil maken met de kanosport.  In 6 weken leer je de basistechnieken, maak je kennis met alle disciplines en stomen we je klaar om daarna bij trainingen aan te kunnen sluiten.

De cursus wordt gegeven op de vijver bij het clubhuis. De eerste 4 avonden wordt er vooral aandacht besteed aan de basisvaardigheden. De 5e en 6e avond zullen in het teken staan van slalom en kanopolo. Ten slotte wordt er voor de cursisten een dagdeel vlakwatervaren georganiseerd en zal er een uitstapje naar de Erft in Duitsland zijn, om de eerste peddelslagen op stromend water te maken!

Kosten voor de cursus zijn €40 voor 6 avonden.

Het enige wat je nodig hebt voor deze cursus is een zwemdiploma en je enthousiasme!

Dus meld je aan voor de basiscursus die begint op dinsdag 10 september om 19.30.

Wil je, je aanmelden voor de cursus of heb je nog vragen, mail dan naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Alg Basiscursus 201810 327

 

Alg Basiscursus 201810 327

 

Alg Basiscursus 201810 327

 

OPEN DAG ZATERDAG 31 Augustus

Als je eerst even vrijblijvend wilt uitproberen of kajakken iets voor jou is, hebben we op zaterdag 31 augustus een open dag. Deze keer vindt die plaats op de Spiegelwaal. Vanaf 14.00 staan wij klaar met kajaks, spelletjes en uitleg, neem jij je zwembroek & enthousiasme mee?