BASISCURSUS INSCHRIJVING GEOPEND!

Vanaf dinsdag 7 mei beginnen we weer met een basiscursus kajakken.

Wil je, je aanmelden voor de cursus of heb je vragen, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Alg Basiscursus 201810 327

De Nijmeegse Kano Sport Vereniging “NKSV De Batavier” organiseert elk voor- en najaar een basiscursus voor iedereen die kennis wil maken met de kanosport.  In 6 weken leer je de basistechnieken, maak je kennis met alle disciplines en stomen we je klaar om daarna bij trainingen aan te kunnen sluiten.

De cursus wordt gegeven op de vijver bij het clubhuis. De eerste 4 avonden wordt er vooral aandacht besteed aan de basisvaardigheden. De 5e en 6e avond zullen in het teken staan van slalom en kanopolo. Ten slotte wordt er voor de cursisten een dagdeel vlakwatervaren georganiseerd en zal er een uitstapje naar de Erft in Duitsland zijn, om de eerste peddelslagen op stromend water te maken!

Het enige wat je nodig hebt voor deze cursus is een zwemdiploma en je enthousiasme!
Dus meld je aan voor de basiscursus die begint op dinsdag 7 mei om 19.30.
Kosten voor de cursus zijn €40 voor 6 avonden. 

OPEN AVOND DINSDAG 23 APRIL

Als je eerst even vrijblijvend wilt uitproberen of kajakken iets voor jou is, hebben we op dinsdag 23 april een open avond. Op deze avond ben je van harte welkom om even rond te kijken op de club en als je wilt, even in een kano te zitten! Vanaf 19u staan we klaar om je te ontvangen.

Wil je, je aanmelden voor de cursus of heb je nog vragen, mail dan naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Alg Basiscursus 201810 327

 

Alg Basiscursus 201810 327