De Nijmeegse Kano Sport Vereniging “NKSV De Batavier” organiseert elk voor- en najaar een basiscursus voor iedereen die kennis wil maken met de kanosport. In deze cursus leer je de basistechnieken, maak je kennis met alle disciplines en stomen we je klaar om daarna bij trainingen aan te kunnen sluiten.

De cursus wordt gegeven op de vijver bij het clubhuis. De eerste  avonden wordt er vooral aandacht besteed aan de basisvaardigheden. Ook zal er geoefend worden op het slalomparcours op de vijver en zal er een potje kanopolo gespeeld worden. 

Daarnaast is er een avond en/of dagdeel gereserveerd om een vlakwater tochtje te varen en wanneer mogelijk zal er zelfs een (dag)uitstapje geregeld worden naar de Erft in Duitsland, om de eerste peddelslagen op stromend water te maken!

Kosten voor de cursus zijn ~€40 (voor 5-6 avonden / activiteiten)

Het enige wat je nodig hebt voor deze cursus is een zwemdiploma en je enthousiasme!

Wil je je aanmelden voor de cursus, heb je nog vragen, of zou je al graag eerder een keertje langskomen op een clubavond (woensdagavond 20:00u)? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

(route clubhuis)

Alg Basiscursus 201810 327

 

Alg Basiscursus 201810 327

 

Alg Basiscursus 201810 327