In verband met de Corona-crisis is de club gesloten en zijn alle cursussen en open dagen uitgesteld.

 

De volgende jeugdcursus start in het voorjaar 2020. De exacte start datum wordt later bekend gemaakt.

Ben je 10 jaar of ouder?

Op zoek naar sport, spel en gezelligheid op het water?

Kom dan kayakken tijdens de jeugdcursus bij NKSV de Batavier! Voor aanmelden of vragen, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tijdens de jeugdcursus van NKSV de Batavier kun je spelenderwijs kennis maken met de kanosport. In 4 weken tijd leer je de basistechnieken en kun je kennis maken met het vlakwater varen, kanopolo en kanoslalom.

Alg Basiscursus 201810 327

De trainingen worden gehouden op de vijver bij het clubhuis. Iedere avond zal beginnen met het oefenen van basisvaardigheden en daarnaast zal je iedere keer kennismaken met één van de disciplines. Dit wordt gedaan door middel van oefeningen, spelletjes en kleine wedstrijdjes op het water. De cursus is zo opgebouwd, dat je daarna meteen kan aansluiten bij de trainingen.

Ben je 10 jaar of ouder? Heb je een zwemdiploma? En klinkt kanoën je leuk in de oren? Meld je dan aan voor de jeugdcursus. De eerst volgende cursus start in het voorjaar van 2020. De exacte datum wordt nog bekend gemaakt.

De cursus vindt plaats op de vijver bij ons clubhuis aan de Vossendijk (zie contact) en zal duren van 18.30 tot 20.00.

De kosten zijn €30 voor 4 avonden.

Op 5 april organiseren wij een open vaardag. Iedereen (jong en oud) mag vanaf 14:00 langskomen bij het clubhuis (route clubhuis) om met onze vereniging en het kanovaren kennis te maken.

Wil je je aanmelden voor de cursus, heb je nog vragen? Mail dan naar jeugd@de-batavier.nl.