De volgende jeugdcursus komt er weer aan, vanaf donderdag 12 september 2019 (vanaf 10 jaar).

Ben je 10 jaar of ouder?

Op zoek naar sport, spel en gezelligheid op het water?

Kom dan kayakken tijdens de jeugdcursus bij NKSV de Batavier! Voor aanmelden of vragen, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tijdens de jeugdcursus van NKSV de Batavier kun je spelenderwijs kennis maken met de kanosport. In 4 weken tijd leer je de basistechnieken en kun je kennis maken met het vlakwater varen, kanopolo en kanoslalom.

Alg Basiscursus 201810 327

De trainingen worden gehouden op de vijver bij het clubhuis. Iedere avond zal beginnen met het oefenen van basisvaardigheden en daarnaast zal je iedere keer kennismaken met één van de disciplines. Dit wordt gedaan door middel van oefeningen, spelletjes en kleine wedstrijdjes op het water. De cursus is zo opgebouwd, dat je daarna meteen kan aansluiten bij de trainingen.

Ben je 10 jaar of ouder? Heb je een zwemdiploma? En klinkt kanoën je leuk in de oren? Meld je dan aan voor de jeugdcursus. De eerst volgende cursus start op donderdag 12 september om 18.30.

De cursus vindt plaats op de vijver bij ons clubhuis aan de Vossendijk (zie contact) en zal duren van 18.30 tot 20.00.

De kosten zijn €30 voor 4 avonden.

Heb je nog vragen? Wil je je aanmelden? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

OPEN DAG ZATERDAG 31 Augustus

Als je eerst even vrijblijvend wilt uitproberen of kajakken iets voor jou is, hebben we op zaterdag 31 augustus een open dag. Deze keer vindt die plaats op de Spiegelwaal. Vanaf 14.00 staan wij klaar met kajaks, spelletjes en uitleg, neem jij je zwembroek & enthousiasme mee?

Wil je, je aanmelden voor de cursus of heb je nog vragen, mail dan naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..