De eerst volgende jeugdcursussen zullen in de zomer 2022 plaats vinden.

Ben je 10 jaar of ouder? Op zoek naar sport, spel en gezelligheid op het water?

Kom dan kayakken tijdens de jeugdcursus bij NKSV de Batavier! Voor aanmelden of vragen, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De kosten zijn €30 voor 4 avonden.

Tijdens de jeugdcursus zal de vier avonden van 19:00-20:30 verschillende aspecten van het kanovaren behandelt worden. In deze twee weken tijd leer je basistechnieken en kun je kennis maken met het vlakwater varen, kanopolo en kanoslalom.

De trainingen worden gehouden op de vijver bij het clubhuis of (na onze verhuizing naar het Bastion onder de waalbrug) op de spiegelwaal. Iedere avond zal beginnen met het oefenen van basisvaardigheden en daarnaast zal je iedere keer kennismaken met een van de disciplines. Dit wordt gedaan door middel van oefeningen, spelletjes en kleine wedstrijdjes op het water. De cursus is zo opgebouwd, dat je daarna meteen kan aansluiten bij de trainingen.

Voor aanmelden of vragen, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.